№870 від 20.07.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
2 шт. (500гр.) цукині або кабачків 2 яйця 150гр. бринзи, фети або моцарели 1 маленька цибулинка 1 маленькій пучок зелені (кріп, петрушка) 0,5 ч.л. сушеної м’яти 50мл молока 4 ст.л борошна Сіль, перець за смаком
Для соусу до йогурту додаємо трошки часнику і сушеної м’яти, розмішуємо.
Подавати можна як гарячою, так і холодною
20.07.2018 | Більше корисної інформації та цікавих рецепті в шукайте на сайті PIKA.RV.UA |
Рівне-Ракурс №10 від 20.07.2018p. На головну сторінку |