№871 від 26.07.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На торт діаметром 22 см: Тісто: 4 яйця 85 гр. цукру 60гр. борошна 25гр. крохмалю 15гр. какао Крем: 200гр. масла кімнатної температури 100гр. цукру 80гр.шоколаду від 56% 80гр. вершків від 33% Сироп для пропитки: 75гр. води 75гр. цукру 3ст.л. рому чи коньяку
Для крему цукор з вершками доводимо до кипіння, знімаємо з вогню і додаємо шоколад, розмішуємо до однорідного стану. Масло збиваємо і додаємо шоколадно-вершкову масу кімнатної температури і ще раз збиваємо до утворення пухкого крему.
Перемазуємо торт і прикрашаємо на свій смак.
Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайті PIKA.RV.UA
26.07.2018 |
Рівне-Ракурс №10 від 26.07.2018p. На головну сторінку |