Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №872 від 02.08.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

До літнього табору «Savvy Nation» завітало «Олімпійське літо»

До літнього табору «Savvy Nation» завітало «Олімпійське літо»

Зі всієї плеяди літніх санаторно-оздоровчих комплексів Рівненської області, особливо виділяється саме літній табір «Savvy Nation», який знаходиться в селі Олександрія Рівненського району. Його особливість в тому, що тут діти можуть не лише відпочити й оздоровитися, як в більшості його аналогів, а й «прокачати» свої знання і навички в кулінарії, психології, економіці, іноземних мовах, фотографії, самообороні і ще багатьох цікавих заняттях, серед яких будь-хто знайде собі щось «до душі».

Звісно, що жоден літній відпочинок для підростаючого покоління не може обійтися без активних ігор, змагань та азарту спортивної боротьби. Щоб допомогти вихователям та педагогам організувати для дітей таке дозвілля, до табору регулярно приїжджають гості з комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, які організовують для школярів змагання, котрі складаються з командних спортивних естафет і конкурсів, що відбуваються в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Олімпійське літо».

Напередодні діти розподілилися на шість колективів, кожен з яких на швидкість виконував вправи зі спортивним інвентарем. Найкраще з естафетами впоралися «Бегемоти». Вони посіли перше місце в більшості командних завдань і в загальному підсумку впевнено відірвалися від усіх переслідувачів. Найближче до них зумів наблизитися колектив «Adidas», а третіми стали «Легкоатлети». Але на визначенні кращих команд змагання не закінчилися і продовжилися вже в індивідуальному заліку. Тут одноосібними переможцями стали Мельник Дарина, Гаврилюк Владислав, Хоменко Максим і Гончук-Лебедівська Іванна. По завершенні заходу організатори нагородили всіх учасників сувенірами від Відділення НОК України в Рівненській області.

02.08.2018



Рівне-Ракурс №10 від 02.08.2018p. 
На головну сторінку