Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №872 від 02.08.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

На «Білому озері» відбулося велике спортивне свято

На «Білому озері» відбулося велике спортивне свято

Нещодавно в с. Більська Воля Володимирецького району, на базі реабілітаційно-оздоровчого комплексу «Біле озеро», відбувся XVII Всеукраїнський молодіжний мистецький соціально-екологічний форум «Біле озеро - 2018». Захід відбувався під гаслом «Молодь, здоров’я, мистецтво!». Тут водночас зібралося декілька десятків талановитих музикантів, співаків, танцюристів, митців, дизайнерів, народних умільців і соціальних педагогів з усієї України. Серед них були лауреати і дипломанти Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів і фестивалів.

Автор та керівник проекту Сергій Козицький зауважив – «Щороку форум збирає представників творчо обдарованої молоді із різних областей України.  Цьогоріч його учасниками стали близько 80-ти молодих талантів, прихильників активного відпочинку та здорового способу життя».

Протягом усіх днів форуму на березі озера діяли різноманітні арт-майданчики, соціальні і освітні платформи, відбулася акція «Престиж здорового способу життя в молодіжному середовищі», де соціальні педагоги проводили бесіди з питань проблеми ВІЛ–СНІД, попередження вживання наркотичних і психотропних речовин, екології, охорони і зміцнення здоров’я молоді.

Окрім екологічного напряму, на фестивалі особлива увага приділялася також й фізичним активностям. Працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради забезпечували організацію спортивно-масового життя учасників заходу. Вони підготували змагання в рамках фестивалю здорового способу життя. Більшість гостей протягом форуму взяли участь в змаганнях з елементами футболу, баскетболу, флорболу, фітболу, дартсу та пляжного волейболу і перетягування линви. Особливі спортивні баталії розгорнулися саме в двох останніх змаганнях. З семи команд, які взяли участь у перетягуванні линви, найсильнішою стала «Темп» з с. Мульчиці Володимирецького району, а у пляжному волейболі перемогу здобула команда «ЗОШ №28» з м. Рівне у складі Полонського Олексія та Геги Дмитра. Також на фестивалі діяв безкоштовний пункт прокату спортивного інвентарю, де кожен міг взяти футбольні, баскетбольні та волейбольні м’ячі, бадмінтон, фрізбі, гімнастичні обручі, надувні матраци для плавання та багато іншого спорядження.

Протягом усіх днів фестивалю переможцями та призерами естафет і конкурсів стали декілька десятків учасників в різних вікових категоріях. За свої досягнення усі вони були нагороджені дипломами та сувенірами, які були надані Відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

02.08.2018



Рівне-Ракурс №10 від 02.08.2018p. 
На головну сторінку