№872 від 02.08.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 4 порції: 1 маленьке куряче філе 3 невеликих баклажана 5-7 зубчиків часнику 70гр. грецьких горіхів 0,5 лимона 1ст.л. соєвого соусу 2 ст.л. бальзамічного крему пучок петрушки або кінзи 1ст.л. оливкової олії
Баклажани миємо, нарізаємо соломкою і невеликими партіями обсмажуємо до готовності, викладаємо на сито, щоб зійшла зайва олія. До баклажан додаємо часник пропущений через часникодавку, соєвий соус і залишок бальзаміну, перемішуємо і викладаємо на тарілку для подачі.
Зверху викладаємо шматочки курки, подрібнену зелень, присипаємо подрібненими горіхами, видавлюємо сік половинки лимона і додаємо трошки оливкової олії.
Такий салат подається теплим, з лавашeм та свіжими овочами
02.08.2018 | Більше корисно інформації та цікавих рецептів шукайте на сайті PIKA.RV.UA |
Рівне-Ракурс №10 від 02.08.2018p. На головну сторінку |