Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №872 від 02.08.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Салат з баклажанів, курки та горіхів

Салат з баклажанів, курки та горіхів

На 4 порції: 1 маленьке куряче філе 3 невеликих баклажана 5-7 зубчиків часнику 70гр. грецьких горіхів 0,5 лимона 1ст.л. соєвого соусу 2 ст.л. бальзамічного крему пучок петрушки або кінзи 1ст.л. оливкової олії

Куряче філе миємо, просушуємо, солимо-перчимо і додаємо 1ст.л. бальзамічного крему, гарно все втираємо у філе і залишаємо на 30 хвилин. Обсмажуємо на сковорідці і нарізаємо брусочками.

Баклажани миємо, нарізаємо соломкою і невеликими партіями обсмажуємо до готовності, викладаємо на сито, щоб зійшла зайва олія. До баклажан додаємо часник пропущений через часникодавку, соєвий соус і залишок бальзаміну, перемішуємо і викладаємо на тарілку для подачі.

Зверху викладаємо шматочки курки, подрібнену зелень, присипаємо подрібненими горіхами, видавлюємо сік половинки лимона і додаємо трошки оливкової олії.

Такий салат подається теплим, з лавашeм та свіжими овочами

02.08.2018Більше корисно інформації та цікавих рецептів шукайте на сайті PIKA.RV.UA



Рівне-Ракурс №10 від 02.08.2018p. 
На головну сторінку