Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №873 від 09.08.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Понад 13 тисяч дошкільнят взяли участь у «Веселих стартах»

Понад 13 тисяч дошкільнят взяли участь у «Веселих стартах»

Протягом червня 2018 року по всій Рівненській області відбувалися Всеукраїнські спортивні свята серед дошкільнят «Веселі старти», які традиційно проводяться з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. У своїх дошкільних навчальних закладах малята не тільки змагалися в цікавих естафетах і конкурсах, а й робили малюнки на асфальті, проводили масові зарядки та флешмоби, і ще багато інших цікавих активностей у спортивних залах та на свіжому повітрі.

Учасниками заходу була малеча віком від 3 до 6 років, яку організатори намагалися залучити до проведення активного дозвілля і ще з юних років сформувати у підростаючого покоління симпатію до фізичної культури та здорового способу життя. Долучилися до такого свята одразу 20 територіальних одиниць. В містах, районах та об’єднаних територіальних громадах Рівненщини всього було залучено понад 13 тисяч дітей, що є одним з найкращих показників за усі роки проведення змагань. За підсумками заходу, організатори визначили учасників, які залучили найбільшу кількість дітей у співвідношенні до всього свого населення. Призові місця розподілилися наступним чином:

І місце – громада м. Костопіль,

ІІ місце – громада м. Рівне,

ІІІ місце – громада м. Вараш; громада смт Квасилів Рівненського району та громада с. Бокійма Бокіймівської ОТГ.

Згодом всі вони отримають заслужені кубки, дипломи та сувеніри від комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області, які будуть вручені під час проведення спортивно-масових заходів у цих громадах.

09.08.2018



Рівне-Ракурс №10 від 09.08.2018p. 
На головну сторінку