№873 від 09.08.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Рецепт для прихильників індійської, азійської кухні або просто експериментів. Пряний солодкий соус із шматочками фруктів та цибулі. Він прекрасно пасує і до м’яса, і до риби, і до сиру, а можна просто на підсушений шматочок батону покласти.
5-6 персиків
1 середня цибулина
1 ч.л. насіння кориандру
1 ч.л. кумину
½ ч.л. насіння фенхелю
3 ст.л. цукру під ніж
4 ст.л. оцту
Персики та цибулю нарізаємо кубиками. Приправи розтираємо в ступці до стану порошку. В каструлю кладемо приправи, цукор, оцет, додаємо 150 мл звичайної води, викладаємо персики, цибулю. Доводимо до кипіння і на середньому вогні випарюємо до бажаної густини, приблизно хвилин 20-25. Готовий реліш викладаємо в банку і зберігаємо в холодильнику до 2 тижнів.
Більше корисної інформації та цікавих рецепті в шукайте на сайті PIKA.RV.UA
09.08.2018 |
Рівне-Ракурс №10 від 09.08.2018p. На головну сторінку |