Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №874 від 16.08.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Як почистити золото в домашніх умовах?

1. Налийте звичайну воду в стакан. Додайте туди дві-три чайні ложки цукру і розмішайте. Покладіть в стакан золоті вироби. Потрібно залишити їх у склянці на ніч. На наступний день необхідно вийняти вироби зі склянки і промити їх звичайною водою. Протріть вироби м’якою ганчіркою. Цей спосіб хороший для того, щоб додати блиск золота, однак, він не допомагає очистити золото від бруду.

2. Наберіть в склянку звичайну воду. Додайте туди 5-6 крапель нашатирного спирту. Також, можна додати в стакан трохи рідкого мила. Покладіть в стакан ювелірні вироби з золота і потримайте їх там протягом години. Після закінчення цього часу дістаньте вироби із золота. Важкодоступні місця необхідно обробити ватною паличкою. Промийте золото звичайною водою і акуратно протріть вироби м’якою ганчіркою.

3. Налийте в склянку гарячу воду. Додайте туди пральний порошок. Помістіть ювелірні золоті вироби в цей стакан на півгодини. Після закінчення цього часу потрібно вийняти зі склянки золоті вироби і промити їх водою. Протріть вироби м’якою ганчіркою. 

4. Ось ще один спосіб, який дозволить повернути золоту минулий блиск і красу. Для цього знадобиться тампон або м’яка ганчірка і губна помада. Речовини, які містяться у складі губної помади допоможуть вам відчистити золоті прикраси від бруду. Вони ефективно видалять чорноту з поверхні золота. Нанесіть губну помаду на ганчірку або тампон і акуратно поліруйте золоті прикраси.

5. Замість помади, також, можна використовувати зубний порошок. Його компоненти мають точно таку ж дією. Нанесіть зубний порошок на ганчірку або тампон і акуратними рухами поліруйте поверхню золотих виробів.

16.08.2018



Рівне-Ракурс №10 від 16.08.2018p. 
На головну сторінку