Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №874 від 16.08.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

В «Сигналі» боролися за спортивні нагороди

В «Сигналі» боролися за спортивні нагороди

Для багатьох дітей літній канікулярний період асоціюється з відпочинком в санаторно-оздоровчих комплексах. На Рівненщині є багато закладів, де влітку школярі можуть не лише провести декілька тижнів посеред мальовничих лісів та природних заповідників, а й оздоровитися, опанувати нове для себе ремесло, поспілкуватися іноземною мовою чи навіть завести нових друзів зі всіх куточків України. Одразу декілька таких установ знаходяться в с. Олександрія, яке розташоване в змішаному хвойно-листяному лісовому масиві.

Ця місцевість славиться своїми кришталево чистими джерелами і повітрям. Посеред такої природи знаходиться дитячий санаторно-оздоровчий комплекс «Сигнал».

Щодня вихователі проводять для відпочиваючих цікаві конкурси та квести, організовують концерти, дискотеки та уроки декоративно-ужиткового мистецтва. Окрім насиченої щоденної програми на дітей тут чекають запливи через річку Горинь, де малечу катають на катамаранах, а зі старшими педагоги відправляються у тривалі водні подорожі. Уже два роки поспіль табір практикує навчання верхової їзди. А від цього року тут буде ще одна новинка – тролей (100-метровий швидкісний спуск на ролику по крутонахиленому тросу).

Окрім всіх цих активностей, відпочиваючих регулярно залучають до командних спортивних змагань, які відбуваються в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Олімпійське літо». Їх організацією і проведенням займається комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Нещодавно такий захід знову відбувся в санаторії. Заздалегідь дітей розподілили на команди, кожна з яких проходила естафети «Флорбол», «Влучний кидок», «Спортивна вежа» та «Комбінована». Окрім необхідної швидкості, тут треба було проявити і влучність, яка могла зекономити кілька секунд. А за порушення правил чи неправильне проходження дистанції, навпаки, судді додавали штрафні секунди. Зрештою, всі зуміли впевнено фінішувати, показавши дуже хороші результати. Окрім цього відбулися змагання й в індивідуальному заліку, де перемогу здобули Сарговська Софія, Пекун Євгненій, Тарасюк Роман та Левицький Дмитро. По закінченні змагань кожен учасник був нагороджений спортивними сувенірами від організаторів.

16.08.2018



Рівне-Ракурс №10 від 16.08.2018p. 
На головну сторінку