Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №874 від 16.08.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Дмитро Комаров трохи постраждав у новій експедиції до Бразилії

Дмитро Комаров трохи постраждав у новій експедиції до Бразилії

Дмитро Комаров разом зі своїм беззмінним оператором Олександром Дмитрієвим відправився на зйомки нового сезону програми «Світ навиворіт».

Наприкінці червня популярний ведучий Дмитро Комаров разом зі своїм беззмінним оператором Олександром Дмитрієвим відправився на зйомки нового сезону програми «Світ навиворіт». Цього разу пункт призначення - Бразилія, країна в Південній Америці.

Дуже часто, проходячи небезпечні шляхи, телеведучий відверто ризикує здоров’ям. Нова подорож не стала винятком. Так, поки Дмитро Комаров має мобільний зв’язок та Інтернет, то ділиться з фоловерами унікальними кадрами з подорожі.

В одній з останніх публікацій у мікроблозі телеведучий розповів про те, як хотів поступитися дорогою людям з валізами і провалився в мул, думаючи що під ногами буде пісок.

Крім того, раніше Дмитро Комаров обгорів через багатогодинне перебування під жарким сонцем, тому був змушений лікуватися старим-добрим Пантенолом.

А також, коли він ночував в одному з селищ Бразилії на вулиці в гамаку, його покусали блохи, комарі і клопи.

«Так сильно нас ще ніколи не кусали, прямо через одяг - на ногах немає живого місця. Настрою теж немає» - зізнався телеведучий.

16.08.2018



Рівне-Ракурс №10 від 16.08.2018p. 
На головну сторінку