Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №874 від 16.08.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Відомо, хто став новим ведучим «Орел і решка. Перезавантаження»

Відомо, хто став новим ведучим «Орел і решка. Перезавантаження»

Не так давно ведучий «Орел і решка. Перезавантаження» Антон Птушкін оголосив про те, що йде з тревел-шоу. Довгий час представники не відкривали секрет, хто ж замінить Антона. А днями стало відомо, що компанію ведучій Насті Івлеєвій складе 24-річний Євсій Ковальов.

Як стверджують продюсери шоу, саме Євсій зміг завоювати їх своєю простотою, сміливістю і цінностями, схожими з концепцією проекту.

«Я тільки в останній день подачі заявок дізнався про кастинг. Хвилин за 15 до заходу мені вдалося записати невеличкий монолог, я відпросився з роботи і побіг монтувати. Як зараз пам’ятаю: сидів з ноутбуком у кафе, яке закривалося о 12 ночі, у цей же час закінчувалася подача заявок. Лист з відео я відправив о 23:59! Ну, а далі було довге очікування. З одного боку, я ні на що не розраховував, а з іншого - щосили візуалізував роботу мрії. Звичайно, переглянув купу інших відеовізиток, було дуже багато класних хлопців. Я розумів, що шанс стати ведучим «Орла і решки» є у кожного. Мені досі важко повірити в те, що відбувається - в те, що вибрали саме мене - розповідає Євсій Ковальов.»

Варто зазначити, що рік тому Євсій Ковальов вирішив всім довести, що подорожувати можна навіть без грошей. Хлопець звільнився з роботи і вирушив у справжню кругосвітню подорож. За цей час Євсій самостійно відвідав 23 країни. Свої враження хлопець викладав на Youtube-каналі, щоб донести до людей ідею подорожей за мінімальні гроші і показати світ тим, хто ще не наважився зробити до нього перший крок. Обставини склалися так, що Євсію довелося перервати свою «навколосвітню подорож». Тепер він продовжить відкривати світ разом з командою проекту «Орел і решка»!

16.08.2018



Рівне-Ракурс №10 від 16.08.2018p. 
На головну сторінку