Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №875 від 23.08.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Медове парфе

Медове парфе

На 4-6 порцій: 3 жовтка 4ст.л. меду (краще брати нейтральний на смак) 1ст.л. лимонного соку (опціонально) 400мл вершків від 33%

Жовтки викладаємо в жаростійку миску, додаємо мед, лимонний сік і заварюємо на водяній бані до кремоподібного стану. Постійно помішуємо. Готовий крем повністю охолоджуємо.

Вершки збиваємо до стійких пік і акуратно підмішуємо холодний медовий крем.

Викладаємо в лоточки і ставимо в морозилку мінімум на 4 години.

23.08.2018



Рівне-Ракурс №10 від 23.08.2018p. 
На головну сторінку