Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №876 від 05.09.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс мандрівника

Весілля на яхті в Україні: міф чи реальність?

Весілля на яхті в Україні: міф чи реальність?

З кожним роком яхтова тема набирає все більше популярності в Україні. Відпочинок на яхті вибирають як компанії, так і приватні особи. Особливо яхтова тема стала цікавити молодят - в морській тематиці багато романтики, до того ж саме торжество нерідко можна поєднати з подорожжю. Ми вирішили з'ясувати, як організувати весілля на яхті, не виїжджаючи за межі батьківщини.

«Мода на весілля на яхтах у киян, безсумнівно, є, але живе за межами столиці», - впевнена організатор весіль Світлана. На судна, що ходять в межах Києва є попит хіба що в іноземців, налаштованих на екскурсійну програму.

При сильному бажанні для весілля можна орендувати яхту ресторанного типу - це, скоріше, теплоходи з відповідним інтер'єром і місткістю, розрахованою мінімум на сорок чоловік.

Відсутність тикового покриття має свої плюси. Наприклад, немає таких обмежень в експлуатації, як заборона на взуття на підборах або розпивання червоного вина.

У передмістті є кілька яхт-клубів, що пропонують свої майданчики під заходи, це, наприклад, http://rentflot.ua/yachts.html Рентфлот, на території якого розташовуються ресторани, де можна влаштувати банкет.

Крім ресторану, як правило, можна орендувати стаціонарну яхту в якості додаткового майданчика. Найчастіше пари замовляють яхту для ефектної появи перед гостями. У разі, якщо ви обмежені в фінансах, а яхтова тема не дає вам спокою - в клубі ви можете замовити ресторан, а фотосесію організувати на тлі видів яхт-клубу. На території Києва гульнути в яхтовому стилі теж можна, тут весілля відзначають з розмахом (до 300 персон, якщо це фуршет).

05.09.2018



Рівне-Ракурс №10 від 05.09.2018p. 
На головну сторінку