№877 від 06.09.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
у томатному розсолі 3 кг помідор (ідеальні - сливочки) 700 гр. хорошого кетчупу 2 ст.л. солі під ніж 2 ст.л.цукру під ніж 1 л води кип’яченої, охолодженої або бутильованої Зелень на свій смак
У ємність для соління на дно викладаємо зелень (тут може бути все, що ви любите: кріп, петрушка, кінза, базилік), пропускаємо через часникодавку часник і викладаємо помідори, чергуючи із зеленню та часником.
Для заливки змішуємо 1 літр води, кетчуп, сіль, цукор, щоб сіль та цукор розтанули. Заливаємо помідори і залишаємо в холодильнику на 2 доби, тоді пробуємо.
06.09.2018 |
Рівне-Ракурс №10 від 06.09.2018p. На головну сторінку |