Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №877 від 07.09.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

10 нових французьких фільмів про кохання

10 нових французьких фільмів про кохання

Без сумніву, французи знають толк в коханні. Саме тому вони справно знімають чудові романтичні фільми. Пропонуємо вашій увазі підбірку стрічок останніх років, знятих справжніми знавцями.

Фільми онлайн подивитися можна http://ua.kino-home.org.

Франц

Головна героїня стрічки режисера Франсуа Озона "Франц" на ім'я Анна жила в Німеччині зі своїм коханим Францем. Пара збиралася побратися і будувала плани на своє світле майбутнє. На жаль, всі їхні мрії канули в лету з приходом Першої світової війни. Ця трагедія не тільки забрала у них надію на мирне життя, але і забрала життя Франца. Тепер Анна живе спогадами про загиблого нареченого і досить часто відвідує його могилу.

Одного разу там з'явився ще один букет - від загадкового француза Адріена. Анна мала б ненавидіти представника ворожої сторони, але поступово він пробуджує в ній зовсім інші почуття.

Самба

Більше десяти років тому доброзичливий здоровань по імені Самба покинув рідний Сенегал, щоб поїхати до Франції на пошуки кращого життя. Весь цей час він намагається чесно працювати, але знайти хорошу роботу, не маючи офіційного дозволу, не так-то просто.

Спроби отримати офіційний статус приводять його до працівниці імміграційної служби Алісі. Самотня жінка перейнялася історією Самби і вирішила допомогти йому, використовуючи службове становище. І незабаром починає відчувати до нього романтичну прихильність, хоч це і заборонено правилами.

Центральні ролі в картині зіграли Шарлотта Генсбур і Омар Сі, який запам'ятався глядачеві по роботі у фільмі «1 + 1».

Французька сюїта

Стрічка заснована на гучному однойменному романі французької письменниці Ірини Немирівської.

Це історія молодої дівчини Люсіль, яка живе разом з матір'ю нелюбимого чоловіка в окупованій нацистами Франції. Поки Люсіль чекає листів з фронту, їх місто поступово починають займати німецькі солдати, які безсоромно селяться в сподобалися будинках. Один з них на ім'я Бруно потрапляє в будинок героїні і її свекрухи. Спочатку жінки сприймають його як ворога, але потім захоплена музикою Люсіль знаходить чимало спільного з колишнім музикантом Бруно, і між ними зав'язується роман.

Мій ангел

"Мій ангел" підносить глядачеві вельми незвичайну історію кохання. Молодий хлопець на ім'я Ангел народжений невидимим і приречений провести життя в компанії матері, адже лише вона знає про його існування.

Одного разу все змінює знайомство зі сліпою дівчиною Мадлен. Між молодими людьми починають зав'язуватися романтичні відносини. Одного разу Мадлен приносить Ангелу хорошу для себе звістку - вона отримала шанс знову знайти зір.

На жаль, героя це зовсім не радує, адже він не знає, як кохана відреагує на його незвичайну властивість.

Ілюзія любові

Післявоєнна Франція, молода дівчина Габріель не бажає піддаватися тиску з боку сірих і беземоційність оточуючих. Як будь-яка юна особа, вона вірить у справжнє кохання і мріє її відшукати, щоб скрасити сумну дійсність.

Консервативні батьки Габріель вважають, що краще знають, чого потребує дочка - її насильно віддають її заміж за нелюба. Чоловік героїні, хоч і порядна людина, все ж не здатний зробити дружину щасливою. Одного разу в санаторії Габріель піддається спокусі і заводить коханця.

Мій король

Відносини Тоні і Джорджіо, які почалися з банального знайомства в клубі, перетворилися в закручений клубок з емоцій і спогадів.

Це один з тих випадків, коли закоханим і порізно ніяк не можна, але і разом нестерпно ... Тоні намагається відновити події довгого і бурхливого роману, щоб зрозуміти, як він змінив її саму і її коханого, а також до чого призвела всепоглинаюча пристрасть до головного чоловікові в її життя.

Цей незграбний момент

Що почалося як пересічний сюжет про сімейний відпочинок, перетворюється в забавну романтичну історію в кращих традиціях набоковской "Лоліти".

Двоє близьких друзів відправляються відпустку, прихопивши з собою своїх юних дочок. Один з них несподівано для себе починає відчувати дорослий інтерес до доньки товариша. Як встояти перед чарами 18-річної спокусниці, а головне, що сказати найкращому другові, який з усіх сил дотримує свою дитину від небажаної уваги залицяльника.

Іржа і кістка

Алі ніколи не знав, як поводитися з дітьми, він досить легковажний і не звик виявляти емоції. Але життя змусила його змінити свої погляди - тепер йому необхідно вирушити на північ Франції і зайнятися вихованням свого п'ятирічного сина, в житті якого він до цього не брав участі. На щастя, йому допомагає сестра.

Одного разу Алі знайомиться з красунею Стефані, яка впевнена в собі і енергійна. Дівчина працює дресирувальницею в морському парку. Трагедія під час представлення робить її інвалідом, позбавивши ніг. Несподівано саме Алі стає тією людиною, яка здатна без зайвої жалості знову пробудити в ній бажання жити.

Головна роль в стрічці принесла Маріон Котійяр номінації на Золотий глобус і премію Британської кіноакадемії.

Одна зустріч

Нестаріюча красуня Софі Марсо і зірка комедії «1 + 1» Франсуа Клюзо виконали ролі закоханих в стрічці «Одна зустріч».

Їх герої, П'єр і Ельза, відчули тяжіння з першої зустрічі. Не в силах противитися, вони піддаються пристрасному пориву. На жаль, обидва герої вже давно щасливо одружені і виховують дітей. Ніхто з них не хоче стати причиною болісних скандалів і образити своїх чоловіків, тому вони вирішують розлучитися.

Однак доля знову і знову зводить їх разом, доводячи, що існують визначене речі, які не здатний змінити людина.

Смак чудес

Власний сад для молодої вдови Луїзи став місцем для мрій і спогадів про коханого чоловіка. Однак ця ж звичка не дає жінці відпустити минуле і почати нарешті будувати нове життя.

Вона ніби не помічає, що послужливий друг її родини Пол вже давно дивиться на неї закоханими очима, але соромиться дати хід своїм намірам. Рішучості Полу додає поява на порозі Луїзи чарівного, розумного і таємничого П'єра. Героїня випадково збила П'єра на дорозі і запропонувала затриматися в своєму будинку, явно поступово набуваючи до нього інтерес, таким чином, перетворюючи його в суперника для Пола.

07.09.2018



Рівне-Ракурс №10 від 07.09.2018p. 
На головну сторінку