Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №878 від 13.09.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Torino Grissini

Torino Grissini

На 4-6 порцій: 300гр.борошна 180мл теплої води 4гр. свіжих дріжджів 30мл олії (краще оливкової)+ на змазування тіста 4гр. солі манка для обсипки

Борошно просіюємо, розтираємо із дріжджами. Сіль розчиняємо у воді, додаємо олію і вливаємо все до борошна, замішуємо тісто. Воно буде липкуватим, але не додавайте більше борошна, залиште у спокої на 1 годину. Оскільки і дріжджів мало і часу, тісто майже не зміниться.

2-3 ст. ложки олії влити у тарілку, манку щедро насипали на стіл. Тісто ділимо на 4 частини, кожну з двох сторін обмакнули в олію, руками розтягнули і поклали на манку, з двох сторін добре присипаємо. Тепер ріжемо на смужки, кожну смужку витягуємо на розмір дека, можна закрутити джгутом. Викладаємо на деко і при 200С випікаємо 15-20 хвилин до золотистого кольору.

13.09.2018



Рівне-Ракурс №10 від 13.09.2018p. 
На головну сторінку