№878 від 13.09.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 4-6 порцій: 300гр.борошна 180мл теплої води 4гр. свіжих дріжджів 30мл олії (краще оливкової)+ на змазування тіста 4гр. солі манка для обсипки
2-3 ст. ложки олії влити у тарілку, манку щедро насипали на стіл. Тісто ділимо на 4 частини, кожну з двох сторін обмакнули в олію, руками розтягнули і поклали на манку, з двох сторін добре присипаємо. Тепер ріжемо на смужки, кожну смужку витягуємо на розмір дека, можна закрутити джгутом. Викладаємо на деко і при 200С випікаємо 15-20 хвилин до золотистого кольору.
13.09.2018 |
Рівне-Ракурс №10 від 13.09.2018p. На головну сторінку |