Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №878 від 13.09.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Італійські канікули разом з чоловіком: як Бейонсе відзначила свій 37-й день народження

Італійські канікули разом з чоловіком: як Бейонсе відзначила свій 37-й день народження

Днями Бейонсе виповнилося 37 років. Так, замість того, щоб влаштовувати гучну вечірку, співачка вирішила відправитися на узбережжя італійського острова Сардинія. Разом з Бейонсе відправився і її 48-річний чоловік репер Джей Зі. Дітей вони залишили вдома.

Бейонсе поділилася кадрами зі свята у своєму Instagram: на знімках пара насолоджується відпочинком, сидить за святковим столом, ріже торт і позує на березі моря. Для події зірка вибрала рожевий наряд Lisa Marie Fernandez.

До слова, за цей рік у житті Бейонсе відбулося кілька важливих подій. Вона повернулася на сцену після двійнят Румі і Сера і випустила новий альбом Everything Is Love. Влітку співачка разом з чоловіком вирушила в тур, який зібрав тисячі людей по всьому світу і став одним з головних подій у світі музики.

«Цього року я стала мамою трьох дітей. Я вигодувала двійнят. Я оновила клятви з чоловіком на десяту річницю весілля. Я повернулася на сцену після вагітності. Ми з чоловіком випустили спільний альбом. Ми гастролювали по світу всією сім’єю, і це було здорово. Цей рік став для мене дуже важливим, і я дякую Богові за все, що у мене є», - написала знаменитість у своєму мікроблозі.

Зазначимо, що Бейонсе і Джей-Зі разом вже 16 років. У пари троє дітей - однорічні двійнята Румі і Сер і шестирічна дочка Блю Айві.

13.09.2018



Рівне-Ракурс №10 від 13.09.2018p. 
На головну сторінку