Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №878 від 13.09.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Про це говорять: Вєрка Сердючка виступила у Сочі

Про це говорять: Вєрка Сердючка виступила у Сочі

Днями, у російському Сочі відкрився фестиваль Нова хвиля 2018. На афтепаті заходу виступив український артист, співак і шоумен Андрій Данилко (сценічний псевдонім - Вєрка Сердючка).

До слова, про появу Вєрки Сердючки у Сочі стало відомо з відео, яким у своєму Instagram поділився російський співак Сергій Лазарєв.

«Сьогодні пройшов концерт відкриття Нової хвилі 2018! А слідом відгриміло Afterparty Відкриття !! White party! Dress code: білі костюми! Було дуже красиво і весело! Спеціальний гість Вєрка Сердючка! Ми всі дуже давно не бачили Андрія Данилка і він звичайно запалив! Нас з Кароліною @anilorak Вєрка Сердючка і її мама витягли на сцену і ми відірвалися по-повній! Прошу зауважити (!!!!!), що ми Абсолютно тверезі (тим більше, що на нас дивиться з першого ряду Світлана Володимирівна Медведєва)! Ми просто дуже раді були бачити свого друга Андрія Данилка і всіляко його підтримували!! Вєрка, з Поверненням!», - написав Лазарєв.

Соцмережі різко відреагували на виступ Сердючки в Сочі, і навіть зажадали внести артиста у базу «миротворця». Вирішив прокоментувати ситуацію директор артиста Андрій Уренєв.

«Андрій не приймав участі у самому фестивалі «Нова хвиля», а прийняв особисте запрошення Ігоря Крутого виступити на приватному закритому заході. Склад гостей з Андрієм не погоджували», - сказав менеджер артиста у коментарі ТСН, каналу 1+1.

Зазначимо, що раніше міжнародний фестиваль Нова хвиля проходив у латвійській Юрмалі, але з 2015 року захід був перенесений до Сочі. Причиною зміни місця проведення конкурсу стали напружені відносини між Латвією і Росією, а також - заборона в’їзду до Латвії артистам Йосипу Кобзону, Олегу Газманову і Валерії, які підтримали анексію Криму Росією.

13.09.2018



Рівне-Ракурс №10 від 13.09.2018p. 
На головну сторінку