№880 від 27.09.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Це просто суцільна багатогранність: з однієї сторони – це намазка на хліб, з другої – соус до овочів, риби, з третьої – як заправка до пасти, рагу, теплого салату, з четвертої – маринад до риби, овочів.
2 штучки великого болгарського перцю
30гр. грецьких горіхів
50гр. підсушеного хліба або сухарів
0,5ч.л. сушеного чилі
0,5ч.л.кумину
1 зубчик часнику
30мл олії
1ч.л. соку лимона опціонально
Перець запікаємо в духовці до чорних підпалин, викладаємо в пакет, зав’язуємо і залишаємо хвилин на 20. Тоді легко знімаємо шкірку і виймаємо насіння, викладаємо в блендер, туди же додаємо всі інші складові, пробиваємо до однорідного стану, приправляємо на сіль, перець до смаку.
Зберігається в холодильнику до тижня.
27.09.2018 |
Рівне-Ракурс №10 від 27.09.2018p. На головну сторінку |