Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №880 від 27.09.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Мухаммара

Мухаммара

Це просто суцільна багатогранність: з однієї сторони – це намазка на хліб, з другої – соус до овочів, риби, з третьої – як заправка до пасти, рагу, теплого салату, з четвертої – маринад до риби, овочів.

На 250мл:

2 штучки великого болгарського перцю

30гр. грецьких горіхів

50гр. підсушеного хліба або сухарів

0,5ч.л. сушеного чилі

0,5ч.л.кумину

1 зубчик часнику

30мл олії

1ч.л. соку лимона опціонально

Перець запікаємо в духовці до чорних підпалин, викладаємо в пакет, зав’язуємо і залишаємо хвилин на 20. Тоді легко знімаємо шкірку і виймаємо насіння, викладаємо в блендер, туди же додаємо всі інші складові, пробиваємо до однорідного стану, приправляємо на сіль, перець до смаку.

Зберігається в холодильнику до тижня.

27.09.2018



Рівне-Ракурс №10 від 27.09.2018p. 
На головну сторінку