№882 від 12.10.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
250 мл теплої води 1,5 ч.л. сухих дріжджів 1,5 ч.л.цукру 350 гр. борошна 1 ч.л. солі 100 гр. вершкового масла 3-4 зубчики часнику 100 гр. тертого твердого сиру
Масло розтопити, часник пропустити через прес і змішати з маслом.
З тіста робимо кульки завбільшки як волоській горіх, які занурюємо в розтоплене масло з часником і викладаємо у форму для кексів, шарами.
Кожен шар пересипати тертим твердим сиром. Залишити в теплому місті, щоб підійшло. Духовку розігріваємо до 180 С, ставимо хліб на 20-25 хв. Через 15 хв. Закрити верх фольгою, щоби не пригорів сир. Випікаємо до рум’яної шкоринки.
12.10.2018 |
Рівне-Ракурс №10 від 12.10.2018p. На головну сторінку |