Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №882 від 12.10.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Розминка від чемпіона» у Висоцькій ОТГ

«Розминка від чемпіона» у Висоцькій ОТГ

Черговий тур обласного спортивно-масового заходу «Розминка від чемпіона» відбувся у Золотинській ЗОШ І-ІІ ступенів. Урок фізкультури для тутешніх школярів провела майстер спорту України з вільної боротьби та боротьби сумо Ірина Залізко. Спортсменка всіляко намагалася передати учням свої навички та вміння. Вона цікаво розповідала про особливості тренувань, свою участь у змаганнях. Разом з тим зауважила, що для того щоб досягти високих результатів, необхідно наполегливо та системно працювати. А найбільш складні елементи доводиться відпрацьовувати впродовж років.

Після теоретичної частини заходу, чемпіонка провела для дітвори розминку, яку всі виконували дуже старанно. Закінчивши розминатися, школярі отримали майстер клас від Ірини. Учні були захоплені спортивними елементами, які вона їм продемонструвала.

Найсміливіші хлопці та дівчата спробували свої сили, вступивши в імпровізовані поєдинки з титулованою спортсменкою. Вони швидко знайшли спільну мову з гостею, яка охоче дала їм кілька практичних порад і показала ряд вправ, які вона застосовує для досягнення високих результатів. Потім Ірина Залізко роздавала автографи та сфотографувалася з усіма охочими.

Спортсменка також вручила призи від Відділення Національного олімпійського комітету у Рівненській області переможцям конкурсу малюнка на спортивну тематику, який пройшов у школі з нагоди «Розминки від чемпіона». Всім учасникам заходу дісталися сувеніри від комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

12.10.2018



Рівне-Ракурс №10 від 12.10.2018p. 
На головну сторінку