Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №883 від 19.10.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Відомо, скільки коштує найекстремальніший номер у шоу «Королева ночі» Олі Полякової

Відомо, скільки коштує найекстремальніший номер у шоу «Королева ночі» Олі Полякової

Оля Полякова погодилася на небезпечний трюк у своєму масштабному шоу «Королева ночі».

Менше двох тижнів залишається до однієї з масштабних подій цієї осені – гранд-шоу Олі Полякової «Королева ночі». Наймасштабнішу подію в своїй кар’єрі співачка збирається відсвяткувати новим рекордом прямо на сцені київського Палацу спорту.

Сольний дебют Суперблондинки на головній сцені країни стане для неї чудовим у всіх сенсах: за кількістю і масою сценічних декорацій, освітлювальних приладів, костюмів і образів. Він набагато перевершить попередні концерти, обіцяють творці шоу.

Так, одну з найбільш травмонебезпечних декорацій вартістю понад 10 тис. доларів виготовляють для Полякової за спеціальним замовленням у Європі. На ній буде реалізований найекстремальніший трюк з розпилюванням поп-діви.

«Коли я почув одну з нових пісень Полякової, я зрозумів, що вона дуже, до речі, не властива Олі — і за своєю драматургією ідеальна для того, щоб під неї... розпиляти артистку! Справжнісінькою величезною електричною пилкою розпилювати її буде один з кращих ілюзіоністів України Андрій Чеканюк. Дія відбуватиметься на напівпрозорому столі, так що глядач зможе побачити смертельний трюк на власні очі», - розповідає режисер шоу Герман Ненов

Гранд-шоу «Королева ночі» стане початком всеукраїнського туру Суперблондинки, який стартує навесні наступного року. І в цьому співачка збирається побити свій минулорічний рекорд: концерти в 63 містах України в рамках одного туру.

19.10.2018



Рівне-Ракурс №10 від 19.10.2018p. 
На головну сторінку