№885 від 01.11.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На форму діаметром 24 см: 345гр. борошна 100гр.яблучного соку (звичайного, з пакету) 200гр. холодної води 30гр. оливкової олії 1ч.л. солі 1ч.л.цукру 15гр. свіжих дріжджів
З’єднуємо у мисці дріжджі, цукор, яблучний сік, розмішуємо до розчинення дріжджів, додаємо воду, олію, сіль, борошно. Ретельно вимішуємо, тісто буде вологим, рідким, так має бути. Закриваємо плівкою миску і залишаємо в холодильнику на 8-12 годин.
Миску з тістом виймаємо і залишаємо при кімнатній температурі на 4 години. Тоді форму змазуємо олією, викладаємо тісто на всю форму, додаємо добавки на свій смак. Даємо постояти ще 2 години і печемо при 210С, 20-25 хвилин до золотистого кольору.
01.11.2018 |
Рівне-Ракурс №10 від 01.11.2018p. На головну сторінку |