Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №887 від 16.11.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс здоров'я

Стару радянську амбулаторію змінили до непізнаваності

Стару радянську амбулаторію змінили до непізнаваності

Нова амбулаторія тепер – в селі Заболоття, що у Володимирецькому районі на Рівненщини. На Поліссі зі старого радянського приміщення, якому уже понад 30 років, зробили яскраву, світлу та сучасну амбулаторію, пише Північ-інфо.

У новій амбулаторії мешканців приймає місцевий сімейний лікар Людмила Карповець. Вона, разом з представниками Світового банку, який реалізовує такі проекти на території усієї Рівненщини, оцінювала виконані роботи. Основні роботи уже завершено, лишилось навести лад, встановити меблі та медичне обладнання.

Цьогоріч розпочалося будівництво вже третьої сільської лікарської амбулаторії і на Березнівщині. Нині будівельники копають траншеї під фундамент сучасної лікарської амбулаторії в селі Бистричі. У селі Зірне, наприклад, вже завершені фундаментні роботи. Зараз будівельники працюють над зведенням стін першого поверху. У селі Білка копають траншеї під майбутній фундамент. На стадії завершення укладання договору на виконання робіт в селі Богуші, зазначають у Березнівській РДА.

Ще одна сучасна медична амбулаторія невдовзі з’явиться на Поліссі у селі Кухітська Воля. Будівельники завершили будівництво фундаменту та уклали 2-й ряд блоків. Згідно проекту, крім амбулаторії також збудують житло для лікаря, інформує Зарічненська РДА.

Варто зазначити, що проекти будівництва амбулаторій передбачають окрім зведення житла для лікарів, також закупівлю автотранспорту та сучасного медичного діагностичного обладнання.

16.11.2018



Рівне-Ракурс №10 від 16.11.2018p. 
На головну сторінку