Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №888 від 22.11.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Костопільчани знайшли недоліки «сучасного» стадіону

Костопільчани знайшли недоліки «сучасного» стадіону

Міський стадіон з червоними біговими доріжками, що у Костополі, подобається не всім. Вже не перша порція критики знову з’явилася у соцмережах, пише Північ-інфо.

«Відвідавши сьогодні стадіон та поспілкувавшись з працівниками спортшколи, стає зрозумілим, що реконструкція виконується недбало. Покриття для бігових доріжок вкладається за несприятливих погодних умов. Верхній шар наносився спецтехнікою, однак потім вона зламалася, тому далі все робилося «вручну», як то кажуть. Тренери не задоволені якістю покриття. Робітники ж, на питання: «Для чого працюєте не по нормативах?» знизують плечима та відповідають: «Є наказ начальства – ми виконуємо».

Планується закінчити реконструкцію до кінця року. Часу, щоб оцінити результат роботи, залишається обмаль. Якщо звісно вдасться все закінчити в термін. Сьогодні, до слова, ніяких робітників чи робіт на стадіоні не помічено. Між костопільчанами вже поширюється думка, що зі стадіоном буде так, як з річкою», – пишуть у спільноті «Національний Корпус Костопіль».

Ремонт стадіону у Костополі ще триває. Вже виділили на це понад 7 мільйонів гривень. Об’єкт має бути сучасним та грандіозним. Планують збудувати трибуни, які будуть вміщувати понад тисячу вболівальників, просторі підсобні приміщення, відновити і відремонтувати асфальтне покриття навколо стадіону, розширити та осучаснити наявний спортивний майданчик, встановити паркан, огорожу та ворота, а бігові доріжки повністю реконструювати за сучасною методикою.

22.11.2018



Рівне-Ракурс №10 від 22.11.2018p. 
На головну сторінку