№888 від 22.11.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 12 бейглів: Опара: 5гр.свіжих дріжджів 100гр.води 200гр.борошна Все змішали і залишили при кімнатній температурі на 2 години. Тісто: Вся опара 550гр.боршна 250гр.води 20гр.меду (краще нейтральних смаків) 10гр.солі Для лугу: 1 л води 1ч.л. соди
Готове тісто залишаємо в покої на 20 хвилин. Тоді ділимо його на 12 кульок. Кожну кульку пробиваємо посередині пальцем і крутимо, щоб утворився великий отвір. Викладаємо заготовки на деко, прикриваємо рушником і залишаємо на годину.
Готуємо луг: воду довели до кипіння, додали соду. По черзі занурюємо наші бублики на секунд 30 з кожного боку, викладаємо на підніс, щоб трохи стікла води. Заготовки трохи поморщаться, але в духовці розійдуться. Тепер викладаємо бейгли на деко, але перед цим їх можна занурити у мак, кунжут, насіння льону чи просто присипати крупною сіллю.
Випікаємо при 240С 15 хвилин, до золотистого кольору.
22.11.2018 |
Рівне-Ракурс №10 від 22.11.2018p. На головну сторінку |