№889 від 29.11.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На форму 22см: 140гр. масла вершкового 180гр.цукру 280гр. борошна 1 яйце 8гр.розпушувача 10гр.ванільного цукру 2гр.кориці 100гр. сметани 10-20% 100 гр. грецьких горіхів
Горіхи подрібнюємо з ванільним цукром, корицею. Треба зробити так, щоб утворилися шматочки різного розміру. Це можна зробити в ступці, а можна покласти все в пакет для заморожування і пройтися кілька разів скалкою. Викласти половину тіста, присипати половиною горіхової суміші, далі знову тісто і зверху все присипати залишками горіхів.
Випікаємо при 160С 50-60 хвилин, до проби на суху паличку. Готовий пиріг можна верху присипати цукровою пудрою. Зберігається до тижня в герметичній коробці.
29.11.2018 |
Рівне-Ракурс №10 від 29.11.2018p. На головну сторінку |