Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №890 від 06.12.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Майже Бейліз і шоколадний сироп

Майже Бейліз і шоколадний сироп

На 300 мл шокладного сиропу: 200гр.цукру 125мл води 40гр.какао 1ч.л.ванільного цукру

Все з’єднали в каструльці, довели до кипіння, потримали на маленькому вогні 3-4 хвилини. Перелили в стерилізовану баночку, зберігаємо в холодильнику. Використовуємо як завгодно: для кави, для морозива, для вафель, можна додавати в ранкову кашу, або просто з булочкою до чаю.

Ну а тепер лікер. Він нагадує відомий Бейліз – кавово-шоколадно-молочний, доречний буде у різних випадках.

300мл згущеного молока

300мл молока

100мл натуральної кави

2ст.л. шоколадного лікеру

300мл горілки

Теж все просто: з’єднали все крім горілки в каструльці, довели до кипіння, охолодили, процідили через 3-4 шари марлі. Додаємо горілку. Настояти добу і можна вживати, зберігати 2 тижні в холодильнику.

06.12.2018



Рівне-Ракурс №10 від 06.12.2018p. 
На головну сторінку