№890 від 06.12.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 300 мл шокладного сиропу: 200гр.цукру 125мл води 40гр.какао 1ч.л.ванільного цукру
Ну а тепер лікер. Він нагадує відомий Бейліз – кавово-шоколадно-молочний, доречний буде у різних випадках.
300мл згущеного молока
300мл молока
100мл натуральної кави
2ст.л. шоколадного лікеру
300мл горілки
Теж все просто: з’єднали все крім горілки в каструльці, довели до кипіння, охолодили, процідили через 3-4 шари марлі. Додаємо горілку. Настояти добу і можна вживати, зберігати 2 тижні в холодильнику.
06.12.2018 |
Рівне-Ракурс №10 від 06.12.2018p. На головну сторінку |