№891 від 13.12.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 1 велику булку приблизно 800грам: Біга: 85гр. пшеничного борошна 85гр. житнього борошна 140гр. води 3гр. свіжих дріжджів Замішуємо і залишаємо на 1,5 години при кімнатній температурі, а потім ставимо в холодильник на 18-20 годин.
Вся біга
335гр. пшеничного борошна
208гр. води
70гр. молока
11гр. цукру
25гр. свіжих дріжджів
14гр. солі
Все змішуємо, вимішуємо тісто середньої консистенції, залишаємо на 2 години при кімнатній, за цей раз тісто складаємо конвертом двічі. Це допоможе тісту стати щільнішим.
Готове тісто викладаємо на підсипаний борошном стіл, формуємо батон і залишаємо в теплому місці на годину.
Випікаємо при 225С 15 хвилин з парою, 50- без пари.
13.12.2018 |
Рівне-Ракурс №10 від 13.12.2018p. На головну сторінку |