Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №891 від 13.12.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Ciabatta bigia

Ciabatta bigia

На 1 велику булку приблизно 800грам: Біга: 85гр. пшеничного борошна 85гр. житнього борошна 140гр. води 3гр. свіжих дріжджів Замішуємо і залишаємо на 1,5 години при кімнатній температурі, а потім ставимо в холодильник на 18-20 годин.

Тісто:

Вся біга

335гр. пшеничного борошна

208гр. води

70гр. молока

11гр. цукру

25гр. свіжих дріжджів

14гр. солі

Все змішуємо, вимішуємо тісто середньої консистенції, залишаємо на 2 години при кімнатній, за цей раз тісто складаємо конвертом двічі. Це допоможе тісту стати щільнішим.

Готове тісто викладаємо на підсипаний борошном стіл, формуємо батон і залишаємо в теплому місці на годину.

Випікаємо при 225С 15 хвилин з парою, 50- без пари.

13.12.2018



Рівне-Ракурс №10 від 13.12.2018p. 
На головну сторінку