Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №892 від 20.12.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Медведчук: «Високі рейтинги «Опозиційної платформи - За життя» - свідчення народної довіри»

Медведчук: «Високі рейтинги «Опозиційної платформи - За життя» - свідчення народної довіри»

Ми керуємося виключно інтересами Українського народу і ідеологічними принципами, які сповідуємо відкрито і послідовно реалізуємо, а не бізнес-інтересами будь-яких груп або «бажаннями» влади. Про це заявив Віктор Медведчук, коментуючи зростання рейтингів «Опозиційної платформи - За життя» та зростаючу довіру українців до політсили.

Те, що «Опозиційна платформа - За життя» знаходить все більшу підтримку в суспільстві має просте пояснення, вважає політик.

«Ми абсолютно відкриті і незалежні. Ми відстоювали і відстоюємо інтереси українських громадян, незгодних із політикою влади «хижацького націоналізму», русофобської істерії і тарифного геноциду. А таких людей в євроінтегруючій Україні більшість. Згідно з опитуваннями, 78% українців вважають, що країна рухається в неправильному напрямку, 82% - оцінюють соціально-економічну ситуацію негативно», - підкреслив політик.

На думку Медведчука, вимоги українців прості і зрозумілі: мир, робочі місця, гідне життя, впевненість у завтрашньому дні.

«Але замість миру і стабільності наша прозахідна влада відстоює Договір про ЗВТ з ЄС - цей кабальний договір, що знищує країну і призвів до масового зубожіння населення, оголошує безальтернативним курс на членство в НАТО і заганяє країну в боргову кабалу. Всі ці рішення приймаються за згодою «перезавантаженої» ВРУ, якій довіряють сьогодні ... 5,9% українців», - звернув увагу представник «Опозиційної платформи - За життя».

Антинародна псевдопатріотична влада за чотири роки «реформ» під корінь знищила малий і середній бізнес, драконівськими тарифами довела до зубожіння народ, на догоду лихварям зруйнувала систему охорони здоров’я, освіти, пенсійного забезпечення, вважає Медведчук.

«Борючись із інакомислячими і неугодними - з тими, хто критикує антинародні реформи, - ця «демократична» влада запустила маховик репресій. На всіх, хто не згоден із її політикою, автоматично навішується ярлик «ворога народу». В результаті ворогами влади стали мільйони українців: ті, хто розмовляє російською мовою; ті, хто є прихожанами Української православної церкви - єдиної канонічної православної церкви в Україні; ті, хто відкрито критикує владу - збіговисько політичних лузерів і пройдисвітів – за прихильність «вашингтонського обкому» зрадили інтереси України та українського народу. Тому ми в першу чергу будемо твердо і послідовно відстоювати інтереси населення південного сходу України», - підкреслив він.

Медведчук запевнив, що «Опозиційна платформа - За життя» готова дати владі, націонал-радикалам і «партії війни» рішучу відсіч і захистити конституційні права і свободи українців - в рамках правового поля, згідно із законами і Конституцією України.

«Мільйони українців бачать в «Опозиційній платформі - За життя» єдину ефективну, дієву політичну силу, а тому підтримують нас. І високі рейтинги «Опозиційної платформи - За життя» - свідчення народної підтримки. І колосальної довіри народу, яку ми зобов’язуємося виправдати, виконавши свої обіцянки і реалізувавши заплановане», - зазначив політик.

«Ми знаємо, як повернути мир, ми знаємо, як «зшити» країну, як повернути Донбас в Україну та Україну на Донбас, як відновити економіку і вивести країну з-під ярма зовнішнього управління Вашингтону. І ми зробимо це, спираючись на підтримку наших співгромадян - тих, хто готовий відновлювати і будувати мирну, незалежну, процвітаючу Україну», - резюмував Віктор Медведчук.

20.12.2018Ольга Акіншина



Рівне-Ракурс №10 від 20.12.2018p. 
На головну сторінку