Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №893 від 27.12.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

В Рівному визначали найспортивніший підлітковий клуб

В Рівному визначали найспортивніший підлітковий клуб

Нещодавно в Рівному відбувся обласний фестиваль серед підліткових клубів за місцем проживання у рамках Всеукраїнського фестивалю «Здорова молодь – здорова нація». Вісім команд з Рівного та області приїхали в НВК №19 «Школа - ліцей», щоб позмагатися за нагороди і престиж свого клубу.

Організували і провели цей захід працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Перед початком всіх активностей до учасників з вітальними словами звернулися директор комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, голова Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області Микола Петренчук та майстер спорту України з плавання, дворазова чемпіонка Європи, учасниця ХХІХ літніх Олімпійських ігор в Пекіні (2008 р.) Катерина Дікіджі, котра ще й провела для дітей розминку в рамках Всеукраїнського проекту Національного олімпійського комітету України «Do like Olympians» («Роби як олімпійці»).

Після інтенсивного розігріву під динамічну музику настав час і самим командам вступити в боротьбу за перемогу. Протягом заходу кожен колектив на швидкість проходив чотири спортивних естафети, та одне інтелектуальне завдання. За їх підсумками першу сходинку п’єдесталу посіла команда «Фаворит» (Здолбунівський район), другим став колектив «Олімп-Гільча» (Здолбунівський район), а бронзу здобув «ЛМЗ-Юніор» (смт Квасилів Рівненський район).

Визначивши найсильніші команди, організатори запропонували дітям позмагатися ще й в індивідуальних конкурсах. Їхнім підсумком стала звитяга Самойленка Максима («Олімп-Гільча» Здолбунівський район), Потапчука Олега («ЛМЗ-Юніор» смт Квасилів Рівненський район) та Нестерука Андрія (команда «Енергія» м. Вараш), який переміг одразу в двох конкурсах. На завершення всім переможцям та призерам були вручені пам’ятні нагороди та сувеніри.

27.12.2018



Рівне-Ракурс №10 від 27.12.2018p. 
На головну сторінку