![]() |
№893 від 27.12.2018p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 2 штоллена вагою приблизно 500гр. 200гр. борошна 50гр. мигдалю (можна фундук) 2ст.л. какао 150гр. шоколаду від 58% 100гр. цукру 150гр. сиру (бажаного від 9%) 75гр. вершкового масла кімнатної температури 1ч.л. розпушувача 2 яйця 300гр. суміші сухофруктів і цукатів 100мл рому або коньяку дрібка солі Для оформлення: 75гр. масла розтопленого 100гр. пудри
Масло збиваємо з цукром, додаємо яйця. Просіюємо борошно з какао і розпушувачем, додаємо сіль, змішуємо. Додаємо сирно-шоколадну масу і обережно вимішуємо руками.
Формуємо овал, складаємо його на більшу сторону меншою, це наш штоллен. Випікаємо при 180С 45-50 хвилин. Готові гарячі штоллени щедро змазуємо розтопленим маслом і дужу-дуже щедро присипаємо цукровою пудрою. Даємо повністю охолонути і загортаємо у фольгу чи пергамент, даємо визріти 2-4 тижні, тоді штоллени найкраще розкриють свій смак.
27.12.2018 |
Рівне-Ракурс №893 від 27.12.2018p. На головну сторінку |