Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №893 від 27.12.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Двоє, які намагалися прорватися через кордон затримали

Двоє, які намагалися прорватися через кордон затримали

Близько п’ятої ранку 20 грудня, на міжнародному пункті пропуску «Городище», двоє жителів Дубровицького району, втікаючи від поліцейських, порушили державний кордон та були затримані білоруськими правоохоронцями.

У Дубровиці поліцейські помітили автомобіль «Nissan Sunny», який порушував правила дорожнього руху: не вмикав покажчики руху і здійснював небезпечні маневри по усій ширині проїзної частини дороги. Екіпаж групи реагування із ввімкненими проблисковими маячками намагався його зупинити, подаючи звукові сигнали. Попри вимогу поліцейських, водій лише додав швидкості та поїхав у напрямку села Городище, до міжнародного пропускного пункту з Республікою Білорусь.

Попри намагання прикордонників зупинити авто, порушникам вдалося проїхати пункт пропуску, після чого їх затримали на території нейтральної зони за допомогою засобів примусової зупинки автомобіля.

Білоруські прикордонники повідомили, що зловмисниками виявилися 28-ми та 25-річний жителі села Великі Озера. Обоє мали зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння.

Нині вони перебувають під адміністративним арештом у білоруських правоохоронців.

Слідчі Дубровицького відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 342 (опір працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до двох років.

27.12.2018Відділ комунікації поліції Рівненської області



Рівне-Ракурс №10 від 27.12.2018p. 
На головну сторінку