№894 від 03.01.2019p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На форму 20см: Для бисквіту: 4 яйця 150гр.цукру 3ст.л.олії 1ст.л.лимонного соку 125гр.борошна 1ч.л. розпушувача під ніж Для крему: 2 яйця 400мл молока 30гр. крохмалю (краще кукурудзяний) 100гр.цукру 50гр.масла кімнатної температури ванільний цукор
Для крему все просто: половину цукру і половину молока довести до кипіння. Другу половину цукру, ванільний цукор, крохмал і яйця розмішати, додати молоко, яке залишилося, вилити в кипляче молоко, розмішати, щоб не було грудочок, довести до кипіння, кип’ятимо хвилину-другу, знімаємо, трохи охолоджуємо, додаємо масло, розмішуємо, закриваємо плівкою в контакт і повністю охолоджуємо.
Корж розрізаємо на три частини, кожну щедру промазуємо кремом, можна зверху залити глазур’ю, а можна все промазати кремом, все ваш смак та вибір.
Торт не потребує довгої витримки, його можна подавати вже за годину.
03.01.2019 |
Рівне-Ракурс №10 від 03.01.2019p. На головну сторінку |