Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №894 від 03.01.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Бостонській кремовий торт

Бостонській кремовий торт

На форму 20см: Для бисквіту: 4 яйця 150гр.цукру 3ст.л.олії 1ст.л.лимонного соку 125гр.борошна 1ч.л. розпушувача під ніж Для крему: 2 яйця 400мл молока 30гр. крохмалю (краще кукурудзяний) 100гр.цукру 50гр.масла кімнатної температури ванільний цукор

Яйця розділяємо на білки та жовтки. Білки збиваємо зі 100гр.цукру до стійких пік. Жовтки розтерти з олією та лимонним соком до кремоподібного стану. До жовтків додаємо білки в три захода, обережно перемішуємо. Борошно просіяти разом з розпушувачем, додати 50гр. цукру, з’єднуємо з яєчною сумішшю, робимо все акуратно, щоб тісто залишилося повітряним. Викладаємо в форму і випікаємо при 175С 30-40 хвилин. Охолоджуємо в формі, тільки тоді виймаємо.

Для крему все просто: половину цукру і половину молока довести до кипіння. Другу половину цукру, ванільний цукор, крохмал і яйця розмішати, додати молоко, яке залишилося, вилити в кипляче молоко, розмішати, щоб не було грудочок, довести до кипіння, кип’ятимо хвилину-другу, знімаємо, трохи охолоджуємо, додаємо масло, розмішуємо, закриваємо плівкою в контакт і повністю охолоджуємо.

Корж розрізаємо на три частини, кожну щедру промазуємо кремом, можна зверху залити глазур’ю, а можна все промазати кремом, все ваш смак та вибір.

Торт не потребує довгої витримки, його можна подавати вже за годину.

03.01.2019



Рівне-Ракурс №10 від 03.01.2019p. 
На головну сторінку