Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №894 від 03.01.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Микола Тищенко залишає проект «Ревізор»

Микола Тищенко залишає проект «Ревізор»

Микола Тищенко залишає посаду ведучого проекту «Ревізор». Свій відхід, своє рішення Микола пояснює тим, що за два роки в проекті Нового каналу він виконав усі поставлені перед собою завдання.

«Ревізор для мене був не просто проектом. Я прожив два роки у відрядженнях, у боротьбі за якість і гідний сервіс для українців. Мені приємно, що люди прозвали мене народним Ревізором! Ми відзняли два сезони! Два дуже сильних сезони! Я перевірив ті заклади, до яких ніколи раніше не пускали жодного журналіста. Показав вам свій підхід до ведення бізнесу і свою планку. Вперше працював не в затишній студії з особистим асистентом - ми знімали на трьох-чотирьох локаціях на день, все увійшло в ефір, все було чесно і справедливо! Я отримав найвищу нагороду, про яку тільки може мріяти кожен телеведучий... «Телетріумф»! Навіть не віриться! 16 років телевізійної кар’єри, і саме з «Ревізором» мене її удостоїли. Я зробив усе, що хотів, за ці два роки в «Ревізорі». На жаль, прийняв рішення не продовжувати контракт. Але, запевняю тебе, мій глядачу, скоро ми побачимося в нових проектах Нового каналу. Спасибі за любов і рейтинги!» - ділиться Микола Тищенко.

В якості ведучого Микола Тищенко провів два сезони - #сезонпрофі і «сезон лакшері». Хоча спочатку, як зазначає команда проекту, з найвідомішим ресторатором країни планували знімати тільки один сезон.

«На кастингу ми відразу ж зрозуміли, що «Ревізор» з Миколою стане вибухом, феєрверком в ефірі Нового каналу. Так і сталося! Ми розуміли, що Микола - ресторатор, у якого, крім постійних відряджень, є маса інших справ. І він не зможе віддаватися нам кілька сезонів. Тому з самого початку планували робити один спецсезон з Миколою - #сезонпрофі. Але він пройшов настільки круто, яскраво і феєрично, що ми вирішили продовжити. Другий сезон з Тищенком став для нас шикарним бонусом. Він - крутий профі, успішний ресторатор, турботливий друг і абсолютно командний гравець. Знімальній групі проекту завжди щастило з вибором ведучих, тому що кожен з них - яскрава особистість» - розповідає Анна Жижа, шеф-редактор і співведуча реаліті.

Команда «Ревізора» вже почала перші етапи кастингу нового ведучого. Вихід 10-го, ювілейного сезону соціально реаліті «Ревізор» планується восени 2019 року на Новому каналі.

03.01.2019



Рівне-Ракурс №10 від 03.01.2019p. 
На головну сторінку