Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №896 від 17.01.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Легкий мусс з чорної смородини

Легкий мусс з чорної смородини

На 4 порції: 250гр. замороженої чорної смородини 10гр. желатину 60мл води для желатину 100гр. цукру 400мл йогурту (краще густий грецький)

Желатин заливаємо водою і чекаємо поки набухне.

Ягоди розморожуємо відразу у каструльці, додаємо цукор, доводимо до кипіння і гарячим перетираємо крізь сито. Додаємо у гаряче пюре желатин, ретельно розмішуємо, акуратно вмішуємо йогурт і розливаємо по креманкам. Ставимо в холодильник на 2-4 години.

17.01.2019



Рівне-Ракурс №10 від 17.01.2019p. 
На головну сторінку