Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №896 від 17.01.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс житейський

Фігури льодовикового епатажу…

Фігури льодовикового епатажу…

Якщо колись до програми Олімпійських ігор буде введена дисципліна під робочою назвою – ходіння по льоду, наші спортсмени мають усі шанси на медалі у цьому «виді спорту».

Це не дивно, тому що кожної зими доводиться усім без винятку містянам ходити по ожеледиці. Проблема існує стільки ж, скільки існують наші міста і села. Нинішня ж зима має усі шанси стати рекордною за кількістю ожеледиць. Поки температура коливається між плюсом та мінусом, волога поверхня наших вулиць і площ стає вкрай небезпечною для пересування. Що тут робити? Є два варіанти – можна чекати зміни клімату, коли взагалі зими не буде. А разом з відсутністю снігу не буде й проблеми нечищених тротуарів. Чекати доведеться довго, хоча складається враження, що наші комунальники вірять в цю, скажемо так неочевидну теорію, і кожна нова зима для них стає несподіванкою.

Є варіант другий – потрібно чистити тротуари. Це важко, однак і виходу тут немає. Зрозуміло, що двірників не вистачить на таку титанічну роботу, тому варто було б нашій місцевій владі згадати про те, що в світі вже дуже давно придумали різні розумні і порівняно недорогі машини, які і тротуари піском посиплять і з льодом допоможуть боротися. Тим більше, що якщо вірити пану Гройсману і його міністрам, міські бюджети прямо-таки завалені грошима. Ну а поки що залишається нам усім бути «майстрами спорту з льодовикового епатажу».

А на що сподіваєтеся ви?

17.01.2019Володимир Конєв



Рівне-Ракурс №10 від 17.01.2019p. 
На головну сторінку