Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №897 від 24.01.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Яблучний чизкейк

Яблучний чизкейк

На форму 20см: 500гр. сиру не менше 5% 200гр. яблук (без шкірки і серцевини) 2 яйця 1ст.л. ванільного цукру

Яблука запікаємо до готовності, пробиваємо блендером до стану пюре. В миску викладаємо всі інгредієнти і пробиваємо блендером до однорідного стану. Викладаємо у форму, форму ставимо на глибоке деко, наливаємо дуже гарячої води на 2/3 висоти форми. Ставимо в духовку на 30 хвилин при 180С. З форми не виймаємо, даємо повністю охолонути і ставимо в холодильник на 4 години. Подаємо з ягодами, фруктами, медом.
24.01.2019



Рівне-Ракурс №10 від 24.01.2019p. 
На головну сторінку