Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №898 від 31.01.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Поразка від чемпіона

Поразка від чемпіона

“Кардинал-Рівне” вдруге у нинішньому чемпіонаті пропустив п’ять м’ячів від діючого чемпіона України. Після поразки від “Продексіма” безвиграшна серія рівнян в Екстра-лізі сягнула п’яти матчів поспіль. А з врахуванням поєдинків Кубка ліги та Кубка України – семи поспіль.

“Кардинал-Рівне” – “Продексім” – 2:5 (1:1)

Чемпіонат України з футзалу, Екстра-ліга, 13 тур

26 січня 2019 року, Рівне, ДЮСШ-4, 12:00

Арбітри: Д. Куций (Харків), О. Сидорук (Вінниця), В. Дзюра (Рівне)

Хронометрист: В. Самков (Рівне)

Спостерігач арбітражу: С. Гроховецький (Київ)

“Кардинал-Рівне”: Свинарчук (Морикишка, 6) – Салтанов, Назаров, Поночовний, Ардашніков – Кравцов, Басич, Горпинич, Мануйленко. Запасні: Корнєв, Іванюк, Кравчук.

Головний тренер: Станіслав Гончаренко.

“Продексім”: Савенко – Роніньо, Клаудіньо, Скорий, Волянюк – Ланко, Бессалов, Корсун, Шотурма – Зварич, Білоцерківець. Запасний: Бакінський.

Головний тренер: Хаві Родрігес.

Голи: Кравцов (13), Салтанов (21) – Бессалов (4), Білоцерківець (26, 26), Волянюк (30), Корсун (36).

Попередження: Басич (33).

У нинішньому сезоні “Кардинал-Рівне” вже двічі програвав “Продексіму” у Херсоні. 2:4 у матчі Кубка ліги та 0:5 у грі чемпіонату. Непростим видався для рівнян початок і звітного поєдинку. Гості з перших секунд увімкнули максимальний пресинг і дуже швидко повели в рахунку.

Після розіграшу кутового м’яч опинився на правому фланзі атаки у Євгена Ланка. Той транзитом через Роніньо виконав передачу на дальню стійку, де Максиму Бессалову залишалося лише влучити у порожні ворота.

Після пропущеного голу “Кардиналу-Рівне” знадобився час, аби повернутися у гру. У цей час двічі після ударів Роніньо та Клаудіньо господарів рятував Юрій Свинарчук. Першого удару по воротах Юрія Савенка господарі завдали лише на восьмій хвилині зустрічі. Але постріл Максима Мануйленка з розвороту став легкою здобиччю воротаря.

Можливо, такий хід гри дещо розслабив Юрія Савенка. Адже саме він помилився в епізоді, коли наша команда зрівняла рахунок. Максим Мануйленко діагональним пасов вивів на удар Віктора Кравцова. Той пробив у дотик, але надто слабко. Втім, Юрій Савенко не складний м’яч парирував перед собою і дозволив Кравцову з другої спроби вирівняти цифри на табло.

Щойно розпочався другий тайм, як переповнений зал ДЮСШ-4 знову вибухнув оваціями. Володимир Поночовний “обікрав” Роніньо та Ланка і віддав під удар Салтанову. Ігор пробив без шансів для Савенка – 2:1. На гол рівнянам знадобилося 14 секунд.

Після цього вже рівняни перехопили ігрову ініціативу. І впевнено вели гру упродовж наступних п’яти хвилин. Аж поки Микола Білоцерківець, отримавши м’яча спиною до воріт, не виграв силову боротьбу в Олександра Басича, розвернувся і точно пробив повз Ярослава Морикишку.

Ще півхвилини і кутовий гостей зліва завершився точним ударом Миколи Білоцерківця головою – 2:3. Боротьбу супернику програв Андрій Ардашніков.

Ще чотирихвилин і позиційна помилка Ігоря Салтанова дозволила Михайлу Волянюку практично закрити гру – 2:4.

Команда Станіслава Гончаренка перейшла на гру з п’ятим. Але створені моменти реалізувати рівнянам не вдалося. Натомість, чергова помилка призвела до п’ятого пропущеного голу. Ігор Салтанов необачно зіграв перед власними воротами і дозволив відзначитися Корсуну – 2:5.

“Кардинал-Рівне” поступається третьою позицією в турнірній таблиці чемпіонату “Продексіму”.

31.01.2019Прес-служба МФК “Кардинал-Рівне”



Рівне-Ракурс №10 від 31.01.2019p. 
На головну сторінку