Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №898 від 31.01.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

В Острозі відбулися спортивні змагання

В Острозі відбулися спортивні змагання

Протягом 2018 року місто Острог брало участь у багатьох спортивно-масових заходах і фестивалях, які організовували комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області.

Зокрема, острожани вибороли друге місце у Всеукраїнському фестивалі з нагоди Дня української армії у Рівненській області. У свою чергу, Острозька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 Острозької міської ради Рівненської області здобула срібні нагороди в обласному конкурсі «Олімпійський куточок - 2018». Тому, організатори завітали у цей навчальний заклад, щоб вручити призи та провести серед школярів фестиваль здорового способу життя.

Традиційно захід розпочався з урочистого шикування учнів. Дітлахи сформувалися у команди та придумали кожній з них назву. За сигналом головного судді розпочалися спортивні естафети. Впродовж змагань всі учасники демонстрували свою вправність та спритність, старалися якнайшвидше пройти кожну дистанцію.

Зрештою, за підсумками проходжень усіх естафет беззаперечним переможцем стала команда з могутньою назвою «Грім». Учасники з команди «Лелеки» зайняли друге місце, а «Горобці» були третіми. Переможець та призери фестивалю нагороджені дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділення НОК України в Рівненській області.

Також кубки, дипломи та призи отримали громада міста Острог та Острозька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 Острозької міської ради Рівненської області за другі місця відповідно у Всеукраїнському фестивалі з нагоди Дня української армії у Рівненській області та в обласному конкурсі «Олімпійський куточок - 2018».

Скориставшись нагодою, працівники КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради відзначили ще й Стадницьку загальноосвітню школу І ступеня Острозької районної ради Рівненської області, яка також посіла друге місце в «Олімпійському куточку». Заслужені нагороди отримав представник сектору у справах молоді та спорту Острозької райдержадміністрації, який вручить їх навчальному закладу.

31.01.2019



Рівне-Ракурс №10 від 31.01.2019p. 
На головну сторінку