Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №898 від 31.01.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Андрій Лозовий: «Радикальна партія Олега Ляшка постійно працює над покращенням життя українців»

Андрій Лозовий: «Радикальна партія Олега Ляшка постійно працює над покращенням життя українців»

Минулої неділі на Рівненщину приїхав народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий. Він взяв участь у двох, на перший погляд доволі рядових подіях: освячені дзвіниці Свято-Покровського храму у селі Грушвиця Рівненського району та у дев’ятому фестивалі колядок та щедрівок «Різдвяна зірка», який традиційно проходить в цьому ж селі.

Ці дві події лише на перший погляд здаються локальними. Як сказав сам Андрій Лозовий: «Духовність є дуже важливим чинником розвитку України. Сотні років наша церква була анексована Москвою, але український народ продовжував боротися. Те, що покоління українців не змирилися з окупацією і продовжували боротися, зберігаючи свою віру та свої традиції, стало тими підвалинами, на яких була створена Українська Держава. Саме тому так цінна кожна українська церква. Кожен культурно-мистецький захід, де прості українці бережуть і розвивають наші духовні традиції. Мене, як рівнянина, дуже тішить те, що у нас є таке патріотичне село, як Грушвиця. Дуже добре, що в Свято-Покровському храмі нашої національної, бандерівської Православної Церкви сьогодні була освячена нова дзвіниця. Дякую усім тим патріотам, які її збудували і окремо нашому владиці, архієпископу Рівненському та Острозькому Іларіону, який освятив дзвіницю

Хочу сказати, що Радикальна партія Олега Ляшка постійно працює над тим, щоб змінити життя в Україні. Це дуже непросто зробити, бо нас поки що у Верховній Раді дуже мало. Однак, ми постійно працюємо над тим, щоб максимально можливі кошти з бюджету йшли в регіони і використовувались на вирішення суспільно важливих проблем. Особливо багато проблем в селах та в невеликих містах. Ми працюємо над їх вирішенням. Так, лише в Грушвиці ми змогли добитися виділення 600 тисяч гривень на заміну вікон, ремонт даху у Будинку культури та коштів на ремонт трьох кілометрів дороги. Я розумію, що це далеко недостатньо для того, аби люди у вашому селі відчули зміну якості життя».

Треба відмітити, що команда Радикальної партії Олега Ляшка розробила комплексну програму розвитку України - боротьба з бідністю, підвищення заробітних плат та пенсій, створення нових, високооплачуваних робочих місць, що дозволить мільйонам людей не їхати на заробітки за кордон, а тут в Україні мати нормальні статки. Радикальна партія Олега Ляшка категорично проти різних «реформ», які ставлять за мету знищення медицини та соціальної сфери, особливо в сільській місцевості. Коли лідер Радикальної партії Олег Ляшко був перед Новим роком на Рівненщині, то в селі Дядьковичі Рівненського району головне питання, яке турбувало людей, була доля районної лікарні. Тоді Олег Ляшко чітко і категорично висловився за те, щоб медичні заклади, особливо в сільській місцевості, не закривали, а навпаки - будували. Така ж послідовна позиція у Радикальної партії Олега Ляшка і по іншим соціально важливим питанням. Можна згадати актуальну для Рівненщини проблему мораторію на вивіз лісу – кругляка, підвищення зарплат та пенсій, доступність лік та забезпечення контролю за їх якістю. Це все чинники розвитку України, її відродження.

31.01.2019Записав Володимир Конєв



Рівне-Ракурс №10 від 31.01.2019p. 
На головну сторінку