Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №898 від 31.01.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Сергій Тарута – у президенти!

Сергій Тарута – у президенти!

З’їзд політичної партії «Основа» офіційно висунув свого лідера Сергія Таруту кандидатом на пост Президента України. Рішення було одноголосним, адже делегати переконані, що Сергій Тарута стане гарантом успіху України. Кандидат від «Основи» має бездоганну ділову репутацію, досвід управлінця та антикризового менеджера, і має надійну команду людей справи, а також чітку стратегію досягнення миру та розвитку української економіки.

«Я даю згоду на висунення моєї кандидатури на вибори Президента України від політичної партії «Основа». За цим офіційним, протокольним формулюванням нашого з’їзду – велика особиста відповідальність та висока честь», - сказав Сергій Тарута під час зустрічі. Також кандидат запевнив, що завдання щодо створення успішної, процвітаючої країни, він виконає – за підтримки своєї команди та активної участі сильного та працелюбного українського народу.

«Основа багатства України – це люди. Тому основна мета – направити ресурси країни на забезпечення безпеки громадян України від зовнішніх та внутрішніх загроз, забезпечення їх здоров’я, благополуччя, задоволення культурних запитів», - заявив кандидат, - «Як майбутній голова держави, гарантую: мир – для всієї України, достаток – кожній українській родині, повагу – кожному громадянину України».

31.01.2019Максим Нідельський



Рівне-Ракурс №10 від 31.01.2019p. 
На головну сторінку