Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №899 від 07.02.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Нові комп’ютери отримають 20 ОТГ Рівненщини

Нові комп’ютери отримають 20 ОТГ Рівненщини

Комп’ютери, ноутбуки, принтери та мережеві маршрутизатори отримають 20 об’єднаних громад Рівненщини. Обладнання буде забезпечене ліцензійними операційними системами та пакетами офісних програм.

Технічна підтримка передбачена в рамках проекту Світового Банку та Міністерства соціальної політики України «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» та заходу «Удосконалення адміністрування виплат і послуг».

Нині техніку отримали Миляцька та Підлозцівська ОТГ як пілотні громади. А впродовж лютого-березня заплановане постачання у Бугринську, Привільненську, Крупецьку, Пісківську, Смизьку, Локницьку, Козинську, Мирогощанську, Боремельську, Клеванську, Млинівську, Острожецьку, Деражненську, Демидівську, Тараканівську, Ярославицьку, Немовицьку та Олександрійську ОТГ.

Завдяки обладнанню укомплектують робочі місця працівників соцзахисту та служби у справах дітей, а також фахівців із соціальної роботи. Така комп’ютеризація спрямована на покращення надання мешканцям ОТГ адміністративних послуг cоціального характеру.

«Максимально наблизити послуги до людей – це головне у децентралізації соціального захисту. Завдяки обладнанню будуть облаштовані місця у населених пунктах. Тепер людям не потрібно буде їхати до райцентру. Усі документи прийматимуть на місці. Таким чином сама послуга буде доступнішою», - пояснює Світлана Косянчук, начальник управління соціальних виплат та пільг департаменту соціального захисту населення Рівненської ОДА.

07.02.2019



Рівне-Ракурс №10 від 07.02.2019p. 
На головну сторінку