№899 від 07.02.2019p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
2 жирних, малосольних оселедця 2 середні цибулини 1 банка томатів у власному соці (400мл), можна взяти пасату 4-6 штук чорносливу (краще копчений) 50гр. родзинок 1ст.л. гірчиці (краще гострої) 3-4 ягоди ялівцю 1 лавровий листочок 1ст.л.цукру 3ст.л.оцту сіль, перець за смаком
Оселедць філеруємо, ріжемо шматочками. Викладаємо оселедець і заправку в банку шарами. Залишаємо в холодильнику на 2 доби для маринування.
07.02.2019 |
Рівне-Ракурс №10 від 07.02.2019p. На головну сторінку |