Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №899 від 07.02.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Фестиваль здорового способу життя у селі Вовковиї

Фестиваль здорового способу життя у селі Вовковиї

Днями працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради завітали до Вовковиївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Демидівського району, щоб відзначити вихованців закладу за третє місце в обласному конкурсі «Олімпійський куточок - 2018». Тамтешній олімпійський «оазис» один з найкращих в області. В нього увійшли відзнаки місцевих команд, спортсменів, і нагороди, які здобувала школа на змаганнях місцевого й обласного рівня, а також величезна кількість літератури від Національного олімпійського комітету України.

Також для учнів школи організатори провели фестиваль здорового способу життя. Розпочався захід зі вступного слова головного судді змагань, який привітав учасників зі святом а також побажав усім насолодитися спортивним азартом. А ще ознайомив учнів із естафетами та правилами проходження кожної з них. Команди, котрі сформувалися напередодні, на швидкість проходили дистанції, використовуючи при цьому спеціальний інвентар, а вболівальники гучно підтримували їх.

За підсумками шести естафет загальнокомандні місця на п’єдесталі розподілилися наступним чином: 1 місце – «Фаворит»; 2 місце – «Олімпійці»; 3 місце – «Фортуна».

Після завершення спортивної частини заходу настав час для урочистого нагородження, в ході якого школа була відзначена за призове місце в конкурсі «Олімпійський куточок - 2018», а школярі, котрі змагалися в командних естафетах, отримали відповідні нагороди.

07.02.2019



Рівне-Ракурс №10 від 07.02.2019p. 
На головну сторінку