Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №900 від 14.02.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Професійний 50-ти метровий басейн планують збудувати у Рівному

Споруда буде у складі спорткомплексу, що зараз будується на вулиці Макарова в обласному центрі.

Будівництво запланували на другу чергу.

«Сьогодні спорт – це тренд. Люди займаються у сучасних спортивних комплексах, де є комфортні умови. Саме тому, нині на Рівненщині активно розвивають спортивну інфраструктуру, а у Рівному будують великий спорткомплекс, на які держава виділила гроші. Передбачений тут і 50-ти метровий басейн. Він має відповідати сучасним вимогам та стандартам. Тому важливо запитати думку фахівців та врахувати пропозиції у проекті басейну», - зазначив заступник голови ОДА Олександр Корнійчук.

В свою чергу, керівники басейнів у Рівному та тренери плавців переконані, що така споруда справді необхідна в області. Адже це дозволить проводити у нас чемпіонати та міжнародні змагання.

Учасники обговорення висловили думку про те, що сучасна басейнова споруда могла б в перспективі стати Центром олімпійської підготовки. Адже нині наші спортсмени їдуть на тренування і навчання до інших міст.

«Лише минулого року з обласного бюджету спрямували близько 900 тисяч гривень на те, щоб наші спортсмени мали можливість підготуватися до чемпіонатів, кубків та олімпіад. Їхні тренування відбувалися у комплексах, що відповідають міжнародним стандартам та вимогам», - зазначив начальник управління молоді і спорту Рівненської ОДА Віталій Ліпський.

Обговорення і надалі триватиме, а найбільш конструктивні пропозиції будуть враховані у проекті басейну у складі спорткомплексу на вулиці Макарова.

14.02.2019



Рівне-Ракурс №10 від 14.02.2019p. 
На головну сторінку