Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №900 від 14.02.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Кавова гуща для добрива, проти целюліту,

Кавова гуща для добрива, проти целюліту,

запаху з холодильника

Застосування кавової гущі Мабуть, важко знайти людину, якій би не подобалася смачна і ароматна кава. Кавомани п’ють цей ароматний напій на сніданок, обід і вечерю. Це дозволяє їм завжди залишатися бадьорими, веселими і повними сил. Та, напевно, жодна людина не замислюється що кавова гуща, яка залишається після смачної трапези, теж може принести чималу користь. Цей продукт здатний й достатньо добре справлятися з побутовими проблемами, не вимагаючи при цьому багато сил і часу. Отже:

Удобрюємо рослини. Кавова гуща містить в собі величезну кількість речовин, які життєво необхідні плодовим деревам і квітам. Тому ви сміливо можете збирати гущу кілька днів і підгодовувати нею ваші садові культури.

Для того щоб кава максимально глибоко проникала в землю, її для початку розводять водою, дають настоятися і вже в такому вигляді вносять в грунт. Крім того, що такий полив удобрює грунт корисними речовинами, він ще допомагає відлякувати всіляких шкідників, які люблять пошкоджувати коріння і листя рослин.

Дезодорант для холодильника. Кавова гуща й достатньо ефективно вбирає в собі всі неприємні запахи. Якщо її висушити, перекласти в баночку і поставити в холодильник, то буквально за півгодини він буде просто пахнути приємними ароматами. Для підтримки такого ефекту міняйте кавову гущу раз в 7-10 днів.

Боремося з целюлітом. Кавова гуща є прекрасним засобом для боротьби з апельсиновою скоринкою. Якщо змішати її з оливковою олією і регулярно обробляти цією сумішшю проблемні зони, то буквально за місяць дерматологічні покриви розрівняються і стануть більш пружними і еластичними.

Чистимо кухонну раковину. Кожна господиня знає наскільки важко відполірувати до блиску раковину, в якій кілька разів на день миється посуд. Впоратися з цим завданням вам допоможе кавова гуща. Так як кава складається з достатньо твердих частинок, то вона замінить вам миючий абразивний засіб. Саме приємне те, що після миття раковина буде не тільки блищати, а й дуже приємно пахнути.

Прибираємо запах котячої сечі. Якщо у вашому будинку є маленьке кошеня, яке ще не привчене до туалету, тоді спробуйте зробити це за допомогою кавової гущі. Її запах не дуже подобається тваринам, тому якщо покласти гущу в місцях, які любить бруднити ваш чотириногий друг, то він почне обходити їх стороною. Щоб запах був відчутний для кота міняйте цей чудо-засіб хоча б раз в три дні.

14.02.2019



Рівне-Ракурс №10 від 14.02.2019p. 
На головну сторінку