Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №276 від 25.01.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Тет-а-тет

Міфи про сексуальне бажання

Міфи про сексуальне бажання

У той час, коли тіло передбачливо відгукується на сексуальну стимуляцію, саме по собі бажання регулюється зовсім іншими ділянками мозку; зокрема частиною, що контролює мовлення.

При тривалих взаєминах бажання не зникає, хоча воно дійсно змінюється. Причина, через яку секс часто згасає у шлюбах, прихована не у внутрішніх властивостях шлюбу, а в тому, що людям дуже важко подорослішати, - така думка доктора Шнарча. Коли люди емоційно незрілі, бажання підвищується новими партнерами, але якщо вони досягли емоційної зрілості, воно підсилюється сімейним життям.

Твердження, що чоловік “завжди може”, оскільки в нього “завжди стоїть”, майже вірне, але тільки для періоду підліткової гіперсексуальності (від 16 до 19 років). Що ж стосується дорослих чоловіків, то ерекції у них стають більш вибірковими.

Варто розуміти і те, що ерекція, статеве збудження і сексуальний потяг аж ніяк не тотожні. Чоловік проходить через періоди, коли він просто не цікавиться сексом чи спрямовує свою енергію на інші сфери життя. Коли він перебуває у такому “нижньому” циклі, жінка може хвилюватися, вважаючи, що коханий знайшов іншу чи втратив до неї інтерес. Але чоловік у цей час думає зовсім про інше.

Чоловіче бажання сексу іноді закінчується інтимом.

Жіноче бажання інтиму часто закінчується сексом.

Усе, що впливає на мозок та емоції, впливає на сексуальне бажання, тому в чоловіка можуть виникати проблеми з ерекцією, коли він схвильований чи пригнічений.

Рано вранці дружина просинається і починає енергійно стягувати з чоловіка ковдру.

- Що? Знову? - жалібно питає він.

- Та ні ж, Ваню, на роботу пора!

- На роботу?! Ура! На роботу, на улюблену роботу!

* * *

Чоловік із дружиною в ліжку. Дружина досягає оргазму, потім ще раз... чоловік продовжує, наче заведений. У дружини третій оргазм, четвертий, п’ятий ... На вершині блаженства вона запитує:

- Милий, що з тобою сьогодні?

- Що? Ой, вибач... замріявся.

* * *

- Чим відрізняється жінка від чоловіка?

- Жінка завжди може, але не завжди хоче, а чоловік - навпаки.

25.01.2007



Рівне-Ракурс №10 від 25.01.2007p. 
На головну сторінку