№905 від 21.03.2019p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 10-15 трубочок довжиною 10см: Тісто: 200гр. вершкового масла 260гр. борошна 1 яйце 200гр. сметани дрібка солі Крем: 250мл вершків 33% 100гр.цукрової пудри
Додаємо сметану і яйце, замішуємо тісто, воно буде трохи липке, робимо пласку заготовку. Загортаємо заготовку в плівку і кладемо в холодильник на 2 години.
Холодне тісто розкачуємо в пласт 5-7мм, складаємо його досередини з двох сторін, кладемо в холодильник на 30 хвилин. Дістаємо з холодильника і знову розкачуємо і складаємо, я так роблю 4 рази, щоразу тісто легше піддається і стає ніжнішим. Готове тісто кладемо в холодильник на дві години. В холодильнику воно може зберігатися до двох діб, а можна заморозити на місяць.
Готове тісто розкатуємо тоненько, ріжемо смужками і обгортаємо металеві конуси, випікаємо при 180С 15-20 хвилин до золотистого кольору. Даємо повністю охолонути, знімаємо з конусів.
Для крему холодні вершки збиваємо з пудрою до стійких пік. Можна зробити білковий крем, або масляний зі згущеним молоком. Начиняємо наші трубочки кремом, присипаємо цукровою пудрою.
21.03.2019 |
Рівне-Ракурс №10 від 21.03.2019p. На головну сторінку |