Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №208 від 06.10.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Баскетбол

БК «1» У новий сезон - з мріями про плей-офф

БК «1» У новий сезон - з мріями про плей-офф

Як завжди, плідно провів нинішнього року літнє міжсезоння рівненський “Пульсар”. Команда провела два тренувальні збори (на Шацьких озерах та спортивній базі “Тисовець” у Карпатах) і зіграла ряд контрольних поєдинків. А нещодавно “Пульсар” повернувся з білоруського міста Осиповичі, де став переможцем одного з міжнародних турнірів. У ньому наші гравці перемогли усіх своїх суперників – чемпіона Білорусі мінський “Віталюр” – 59:55 (лише у овертаймі), латвійський “Даугавпілс” – 83:58 та місцевий клуб “ОЗАА” – 75:60. Завершальний етап підготовки рівняни проводять у рідному місті, де й готуються до прем’єрного матчу чемпіонату України в суперлізі проти київського “Будівельника”. За кілька днів до старту нового сезону головний тренер “Пульсара” зустрівся з представниками рівненських ЗМІ. Отож, говорить Сергій ШЕМОСЮК (на фото):

Про завдання команди на сезон

- У новому чемпіонаті плануємо бути у вісімці найкращих і здобути право грати у плей-офф. Ми цього дуже прагнемо, й докладемо всіх зусиль для досягнення своєї мети. Якщо всі гравці будуть живі-здорові, і Фортуна буде на нашому боці, гадаю, зробити це команді до снаги.

Я дуже задоволений грою своєї команди у контрольних поєдинках. “Пульсар” продемонстрував у них видовищний, швидкісний баскетбол як у захисті, так і в нападі. Недарма білоруські вболівальники під час турніру в Осиповичах проводжали рівнян оплесками. І це незважаючи на перемогу „Пульсара” над місцевою командою, та ще й на день міста.

Якщо два роки тому в грі „Пульсара” розпочався закономірний спад, то новий сезон повинен стати початком становлення нової суперкоманди в Рівному. Гадаю, у 15-му чемпіонаті порадуємо своїх прихильників гарною грою та результатом.

Про новачків “Пульсара”

- Гра новачків мене влаштовує. Вони непогано показали себе в командах вищої ліги. Звичайно, суперліга – це зовсім інший рівень, але бажання грати і приносити користь команді у хлопців дуже велике.

Зараз усі гравці виходять на пік своїх можливостей. На сьогоднішній день в колективі 11 гравців можуть сміливо розпочинати гру в стартовій п’ятірці.

Про суперників

- Основні конкуренти? Важко сказати, хто ними буде. Це стане відомо трохи пізніше – коли буде проведено хоча б кілька стартових турів. Я вважаю, що цього сезону боротьба в суперлізі серйозно загостриться. Вже не залишилося таких аутсайдерів, котрими були минулого року команди Львова та Харкова – “Львівська політехніка” та “Політехнік” значно підсилилися та доукомплектувалися у міжсезоння. Дуже серйозними суперниками будуть БК “Маріуполь” та “Черкаські мавпи”, не говорячи вже про всіх інших.

Календар ігор „Пульсара” в першому колі

15-го чемпіонату України у суперлізі:

8 жовтня (субота). “Будівельник” (Київ) – “Пульсар”

12 жовтня (середа). “Пульсар” – “Сумихімпром” (Суми)

15 жовтня (субота). “Хімік” (Южне) – “Пульсар”

22 жовтня (субота). БК “Київ” (Київ) – “Пульсар”

29 жовтня (субота). БК “Маріуполь” (Маріуполь) – “Пульсар”

5 листопада (субота). “Пульсар” – “Політехнік” (Харків)

19 листопада (субота). “Кривбасбаскет” (Кривий Ріг) – “Пульсар”

26 листопада (субота). “Пульсар” – МБК “Миколаїв” (Миколаїв)

3 грудня (субота). МБК “Одеса” (Одеса) – “Пульсар”

10 грудня (субота). “Пульсар” – “Азовмаш” (Маріуполь)

17 грудня (субота). “Черкаські мавпи” (Черкаси) – “Пульсар”

24 грудня (субота). “Пульсар” – “Львівська політехніка” (Львів)

5 січня (четвер). “Дніпро” (Дніпропетровськ) – “Пульсар”

06.10.2005Павло ДУТКО



Рівне-Ракурс №10 від 06.10.2005p. 
На головну сторінку